Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän...

För att få dig en vän,
måste du själv vara en...




Fri vers av jäntan
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 03:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
så sant, och även om det kan verka så självklart så är det inte så självklart att alla förstår det. Applåder.
2007-10-04

  Lidde
Såna kloka ord
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln