Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmanet II

Nu är det gjort...

...försäljningen...

Vill fortfarande ha det kvar,
men kan inte...

Känns som om du vänder dig i graven,
du var tredje generationen som bodde där,
och din farfar hade byggt huset (1896)...
...tyvärr kan inte barnen heller ha huset kvar...

...det vackraste hus som finns.

Där har jag mina vackraste och finaste minnen...

...men de är just minnen...




Fri vers av jäntan
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-01-28 18:44



Bookmark and Share


  Canadien
Jag ska bli miljardär och köpa det när mina framtidsbarn ska växa upp.
2007-02-28

  nettizen
Ja.. det känns sorgligt, förstår det. Men minnen är ju minnen och de har ju inget med själva platsen att göra utan de har du ju med dig. :)
Fint skrivet om våndan av att släppa taget....
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln