Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit Djävul

Snön ligger vit om baken
Endast Jag ligger här naken

Den lägger sig lätt som ett fjädertäcke
Över all grönska som så kalt stannat kvar
Överlumpad av en vinter som uteblivit för länge

Snön ligger vit i backen
Jag gör en ängel
Snön gör mig kall om nacken

Jag tror jag tametusan jag är gift med djävulen





Fri vers av BoingBoing
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing