Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite lik




hon är lite lik mig
den där

och jag drar på munnen
i ett försök att le

känner irritation
för vad fan vet hon

om att ha ont

om att gå emot den innersta rösten
gång på gång

om att inte våga vara sig själv

jag ler lite till

tänker att

kanske kan jag en dag
i en annan värld

låtsas vara hon
den där

hon som ler tillbaka
utan att förstå

där bakom glaset

på spegeln




Fri vers av H Helix
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:09



Bookmark and Share


  Therés
Bokmärkt
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix