Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att säga farväl då man väntat förlänge



Lev väl

Så jag såg dig gå
din ryggtavla avlägsnades i fjärran..
Så många gånger jag hade varnat,
så många gånger jag hade bett,
så många gånger jag hade förklarat..
men ingen fanns där de gångerna


Såg dig gå
och med dig min sorg
som en gång var mitt hopp.


Adjö, lev väl hoppas du lyssnar
bättre nästa gång
men då är orden ej
komna från mig.




Fri vers av A. Öst
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-28 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst