Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syster, min ängel.

Du är min enda, men dyrbarast
Du är min enda, men vackrast.

Du är min idol, nåt du aldrig förstått
Du ser dig själv som människa, blott.
Men jag ser dig som så mycket mer
Jag ser nog allt som du inte vill se.

Vår mor säger att nån jämt vakar
Varje kväll vid sidan av min säng
Jag tror att det är du som vakar,
Trots att du ligger i din egen säng.

Du är min enda syster, men dyrbarast i världen
Du är min enda syster, men vackrast i världen

Du är dyrbar för du är den enda,
som vet hur man ska vända
allt dåligt som än hänt mig en dag,
till något unikt och bra i sitt slag.

Du är vackrast för ditt hjärta
kan ta alla sorters smärta:
Din egen, min och hela familjens,
utan att blinka eller ens
fundera på att slippa undan.
Du har för evigt min beundran.

Så säg mig inte att du inte är idol-material.
Acceptera det, du har egentligen inget val.
\"Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav\"
Jag vet du alltid finns där när än min båt går i kvav.




Fri vers av LitenSyster
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-05 19:32



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Du är vackrast för ditt hjärta
kan ta alla sorters smärta:
Din egen, min och hela familjens,
utan att blinka eller ens

Man har kommit långt när man kan uttrycka det så!
applåd!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster