Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter för dig

Tårar kan falla.
Tårar kan falla,ner för en kind.

Jag kan gråta framför dig,men du kan ändå inte se.
Kan låta dom rinna ner för min kind, känner smaken av salt i munnen.
Jag bönar och ber, men du ser inte.

Jag gråter för att jag gillar dig,jag gråter för att du inte förstår, jag gråter för att jag drömmer för mycket,om det som kunde bli vårt.

Saknar dig,tänker på dig,gråter för dig..

Jag hatar att jag känner såhär,tårar av glas som går i sär.
Varför känner jag såhär...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 18:04



Bookmark and Share


    rosentagg
"tårar av glas som går i sär" herre gud säger ja bara.
2007-01-28

    mizzW
Jävligt fin K
Skiit bra skriver.
Tummen upp för dig
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl