Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörka kontinenten

Jag utforskar nya nivåer
Spelar på sexualitetens plan

Fyller kroppen och utarmar själen
Tappar hopp om kärlek

Sväljer, svankar och ber om mer
Jag utforskar nya perspektiv

Försöker gå mig själv till mötes
Extasen gör mig blind

Bjuder in till refusering
Ber om mer, ber om mer

Känner själen dö och kroppen leva
Jag stönar lite till




Fri vers av Engla
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-01-27 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla