Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtida frånvaro


Att gå så upp i samtiden
att framtiden slutar existera

De ser mig och de känner mig
De vänder bort sina blickar

Om jag bara kunde dö
Om jag bara kunde leva



Att leva för dagen kan liknas vid
att döda det förflutna

De hoppas och de tror
De ser mig som en annan

Om jag bara kunde dö
Om jag bara kunde leva



Frånvaro, samvaro och närvaro
Saliga är de som älskar

De bekräftar mig och når mig
De tar sina händer från mig

Om jag bara kunde leva
Om jag bara kunde leva




Fri vers av Engla
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-02-24 01:51



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Bra beskrivet!
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla