Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och luft

Min lust är min själ
skapad av min längtan
Min lust är ett otyg
som stjäl all min ro

Saknaden växer
Jag kippar efter andan
Jag får ingen luft
Min kärlek är för stor




Fri vers av Engla
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-03-14 15:44



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Känner igen känslan..
Jag känner storheten i din kärlek, den går ej att ta fel på. Du förmedlar din känsla, så att jag känner den.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla