Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träningsvärk i själen

Jag har träningsvärk i själen
Mitt hjärta ömmar och bultar

Vanliga sysslor gör ont
Vardagligheten är full av smärta

Jag har träningsvärk i själen
Min hjärna ömmar och bultar

Allting jag tänker gör ont
Grubblerier fulla av ångest

Jag har träningsvärk i själen
Mitt kön ömmar och bultar

När jag tänker på dig gör det ont
En längtan full av hopplös sorg




Fri vers av Engla
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-02-06 04:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket stark dikt - full av ångest och svarta tankar - men det är också en dikt full av uttalanden - som är jätteviktiga( för den träningsvärkande själen)
2005-02-06

    carimba
din dikt om träningsvärk. Gillar uppbyggnaden av dikten och luftrummet mella verserna Enkla sanna ord
2005-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla