Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av dagen

Det var en gång en man
en man uti min famn
Han tog mitt liv dagen han försvann

Det var så längesen
Jag lockades av män
som stjäl min själ och försvinner med den

Men dagen fångar mig
Den drar mig nu till sig
Dagen gryr och säger aldrig nej




Fri vers av Engla
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-03-14 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla