Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihåliga trollkonster

Har satt låten på repeat

Dränker mig själv i smärta
Har tagit en bild på min smärta
som jag vill skicka till dig

Vill få dig att förstå mitt lidande
Vill få dig att lida som jag gör



Snart kommer versen

Den som får smärtan att eskalera
Svek gör så jävla ont
och jag vill svika dig

Vill få dig att förstå mitt hat
Vill få dig att hata mig som jag hatar dig



Du kallade det vi hade magiskt

Du visade mig dina trollkonster
Du fick mig att tro på dina lögner
och att du älskade mig

Vill få dig att förstå min sorg
Vill få dig att sörja som jag gör



Låten börjar om igen

De inledande ackorden rör mig
Du rörde också mig
men din beröring var gift

Vill få dig att förstå min förnedring
Vill få dig att förnedras som du förnedrade mig



Tårarna rinner åter utför kinderna

Önskar att jag inte skulle spilla mer tårar
Du är inte värd dem
eller min kärlek eller min sorg

Vill få dig att förstå min smärta
Vill få dig att känna smärta som jag gör



Jag tror inte mer på magi

Jag tror inte längre på någonting
Du har sett till det
och du har fått mig att förbanna livet

Vill få dig att inte vilja leva
Vill få dig att inte vilja leva som jag gör

Vill få dig och dina ihåliga trollkonster att försvinna




Fri vers av Engla
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-02-26 01:22



Bookmark and Share


  ännow
Känner VERKLIGEN igen mig så oerhört mycket i din text! Mycket bra skrivet och förklarat!
Man bara vet att man kommer känna tårarna på kinderna och att man kommer hata allting ännu mer, men ändå plågar man sig själv och lyssnar på den där låten om och om igen. Jag har nog aldrig riktigt förstått varför jag lyssnar på den, när den ändå bara fyller en med ännu mer gift och gör allting så mycket mer plågsamt, har du någonsin förstått det?

Tack för en bra text!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla