Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i duschen

Jag gråter i duschen
så tårarna inte syns

Vattnet strilar i mitt ansikte
och tårarna löses upp
sköljs bort
som om de aldrig varit där




Fri vers av Engla
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-16 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla