Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

black magic

om man snurrar alldeles för fort på en kontorstol
och kastar sig i vattensägen på mage

hamnar man nästan i tron på att man inte väger något alls.
men därinne i tron på inget alls far hastigt monster förbi

jag kan knappt öppna ögonen till mitt sinne
för där inne bor det läskiga

svart,hårigt och skrovligt fast jättelikt mej

det är värre att inte måla det du är rädd för och att bara måla en söt liten blomma

som hamnar på fel sida pappret

jag har tur som kan bli utspelad av mina egna tuschstreck
men det blir så jävla snyggt och
jag är skräckslagen av övertygelse

att detta är min drog




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 21:01



Bookmark and Share


  Fidde J
En hyllning till närheten som du skänsker mig i denna stund.
/Fidde
2007-02-25

  *Camilla*
Fin! Verkligen vacker
:)
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson