Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet till min bästa bästis <3


Min bästa vän<3

Jag älskar dej min vän,
Det finns ingen som du,
Det kommer ALLTID va jag å du,
Vad som än händer,
Tillsamans e vi oslagbara,
Utan dej e jag inget,
Det e du som alltid finns här för mej,
Det e dej jag alltid kan lita på,
Jag vet att du alltid finns här för mej,
Jag kommer alltid att finnas här för dej,
Jag ska vaka över dej som min egen lilla stjärna,
Inget får hända dej,
För i mitt hjärta kommer du alltid att vaara

Jag och du bästisar för alltid jag lovar<3<3<3




Fri vers av Amra
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra