Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Totta

Pärlor längs ryggradens,

knoter.

Du plöjer riket,

med de vassa eggen.

 

Hon så purpur.

Skriker ut nattens,

lunger.

 

Sen ropas det revolution.

I skärsåren,

till folket som sover.




Fri vers av Neal
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal