Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

 


Du sprätter upp sidorna, i min oskrivna bok.

Med pennkniven,

den med pärlemor skaftet.

 

Din tunna röst viskar:

 

Så svårt att förstå.

 

Ändå håller du regnet i din hand.

Och dansar barfota.

I mina slutna rum.

 




Fri vers av Neal
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal