Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig

 

 

- Vilket gift föredrar du ?

 

Var nog den första meningen

Jag hörde dig säga.

 

Det behövdes inte mer.




Fri vers av Neal
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:18



Bookmark and Share


    8=+
Ack så mys-deckadent. Gillar du filman "Trust"?
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal