Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdagsmorgon

Huvudet bankar
ingenting kommer funka.

Så ekar det i mitt huvud innan jag änns stigit upp ur sängen.





Lärare talar sina förinspelade, lärande ord
Lektion efter lektion.
Vänner likaså.

Timmarna ålar sig fram,
millimeter för millimeter.




Jag snavar på röster,
skär mig på blickar.




Fri vers av Yeti
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti