Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara rädda om varandra

Har vi svårt att vara men när
något jobbigt och tragiskt händer
i livet,då stannar man upp och
funderar varför gjorde man inte
si och så

Men ibland är det för sent
men vi som finns kvar i livet
kan försöka att ändra till det
bättre

Att beröma och uppskatta
varandra för den man är
att ge en enkel klapp på
kinden och säga vad bra
att ni finns i livet

Det behövs så lite för att
vi skall känna oss behövda
våga visa nära och kära
vad ni känner innan det
är för sent visa omtanke




Fri vers av Ann-christin
Läst 853 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:04



Bookmark and Share


    JJ VIP
Visst är det så, man borde hylla den person man känner borde hyllas.... långt innan begravningskaffet. Mvh. JJ.
2007-01-30

  katastrofromantiker
Mm så sant som det är sagt.
Och så enkelt.
(att glömma?)

usch usch,

men tack för påminnelsen
2007-01-30

    Lindizz
Mycket bra och sann dikt...håller med dig! Bra skrivet! Man ska ta vara på sina nära o kära..!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin