Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget mot mig själv!!

Hjälp!!
Hur vinner man kriget mot sig själv??
Kämpar och kämpar med det blir juh aldrig fred
Känner klumpen av ångesten
Hatet i mig
Sväljer sväljer den försvann
Jag vann kriget mot mig själv för en
kort sekund
Rescue me frome me




Övriga genrer av Merrlina
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 21:33



Bookmark and Share


  Hating
Hur smart låter det egentligen att kriga mot sig själv? Eftersom det är en del av dej.... förlika dig med den istället! Bli ett! Bli hel! Trasiga flickor finns det för många! Våra vänner och familjer behöver oss! *försöker rädda med en varm kram*
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina