Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar.

när det är mörkt
och vinden blåser
när du blir rädd
och ligger skakande i din säng
då ska jag hålla om dej
och viska att du inte behöver vara rädd
för det är bara vinden som gör så att
trädgrenarna smattrar mot fönsterrutan




Fri vers av rabbitheart
Läst 189 gånger
Publicerad 2004-01-20 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart