Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatar

Hatar mig själv
Jag vill skära sönder mig själv
Jag skär sönder mig själv
Älskar lungnet min drog ger mig
De kan låsa in mig
Göra vad de vill med mig
men de kan aldrig ta sig in
inom min mur
För jag skär
JAG SKÄR MIG
ÄLSKAR DET
Så era djävlar försök inte ens ta mig




Övriga genrer av Merrlina
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-31 10:54



Bookmark and Share


  SocialPsychoFreak
Ännu en gång, bra skrivet men sanningen känns. Första gången av nyfikenhet, andra gången av förvirring, tredje gången av beroende.!
2007-03-08

  Hating
Livsfarligt beroende! Säger jag som själv är där..... Kämpa! Du älskar något som känns befriande men som drar dej i slaveri! <3
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina