Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek


När vissa talar om tro talar jag om hopp.


När andra talar om kärlek talar jag om tro


När jag talar om hopp talar de om kärlek


Inte undra på att jag ingenting förstår




Bunden vers (Haiku) av Engla
Läst 732 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-01-28 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Engla
Engla