Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hotet inifrån ifrån köttet

Hej mitt namn är X.
Det är inte mitt riktiga namn.
Jag jobbar med fönsterputsning.
Det är inte mitt riktiga yrke.
Jag vaktar dina barn.
Jag är med i samma bokcirkel som din mamma.
Vi gick ut samma år.
Jag och din äldsta spelar tennis på fredagar.
Vi brukar åka med samma buss.
Jag hjälpte dig med väskorna i Tunisien.
Jag stod i garderoben när du var ut i onsdags.
Har sparat alla tidningsurklipp om dig.
Roar mig ibland med att göra anagram av ditt efternamn.
Brukar smyga efter dig när du går hem.
Jag gillar att ringa hem till dig bara för att höra dig andas.
Ibland när du sover brukar jag ta på dig.
Böja nerverna i dina blodkanaler. Sticka små nålar i huden.
Du brukar sitta uppe och vänta på mig.
Du känner inte mig. Jag vet allt om dig.
De skrev om mig idag också.
Jag hade tydligen bombat nån kyrka i USA och nått afrikanskt land.
Jag håller trappuppgången uppe hela jävla natten.
Jag snodde din mobil.
Jag är Sveriges största miljöbov. Dessutom knarkar jag säkert.
Jag är ett smittat skadedjur. Jag rev fåren. Jag är en vinter utan snö. Jag är nått i dricksvattnet. Jag är en aktiv vulkan. En diktatur med en atombomb. Jag är en koloss av granit, har en svans som djävulen. Det hjälper inte att skära av mig svansen, jag har ingen, jag har ögon istället, överallt. Gräv en grop istället.
Stanna där.




Fri vers av CISCO KID
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-01-31 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor