Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tårar läker

Inga tårar läker

de sår jag har

inga ord får de att göra mindre ont.

Tankarna snurrar

och allt förvandlas till ett evigt mörker.

Hjälper inte att gråta

när vetskapen är sanningen

verkligheten grym

och livet ack så orättvist.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-31 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson