Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtedanser

Till en dansskola skickades jag
för att de rätta stegen
till ditt hjärta lära mig.

Under åren
beundrades min flitighet
när jag mina steg till ditt hjärta anpassat.

Mina fötter lyfte mig,
svävande var jag
En engelsk vals,
Foxtrott
eller en eldig Tango.
Dina stolta ögon
som en kompass var åt mina steg.

Jag dansade då.
Jag dansar än.
Men du mig inte längre
för in en snurrande dans.
Ignorerande,
tillbakavisande
är du,
glömmer att
år fyllda av danser
har vant mina fötter
att danssteg ta endast
mot ditt hjärta.




Fri vers av Ilana
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-01-28 17:26



Bookmark and Share


    Mejja
...hur fyllda vi blir av att försöka dansa varandras dans. Hur man lätt tappar bort sig själv mitt i. Varm Kram
2005-01-30

  Kramiz
jättefin
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana