Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns bra att jag har så starka hörselminnen. Plockar fram dem då och då som tröst när allt känns svårt för att jag ej hör som andra människor.


Minnen

Sommarmorgon, sommarlov.
Sova så länge man vill när man är tio år. Vaknar, ligger och funderar hör mina föräldrar prata med varandra.

Går ner till mamma i köket hon har just kommit in från jordgubbslandet.
Äter en tallrik med jordgubbar och mjölk, allt medan sömnen kryper ur kroppen.

Springer upp till mammas och pappas sovrum, lägger mig i deras obäddade säng på tvären.
Balkongdörren är helt öppen, gardinen fladdrar lojt av vinden.

En solstrimma går precis in och når mitt ansikte som värms, jag lyssnar på fåglarna det är så underbart.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:10



Bookmark and Share


    naatalie
Åhh! me likely like!
Det påminner mig om där jag bodde när jag var liten!
Tack! :D:D
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP