Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botten

Tusen tusen sjöar svarta
där doppar jag mitt hår

simmar ner mot botten
där pärlor stilla glittrar

en lockelse att följa
aldrig mera dölja

känner blodet rusa
genom armtag genom tång

att våga stå på botten
att våga se på ljuset




Fri vers av soulRebel_
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:39



Bookmark and Share


  Sländan
Fint skrivet om att våga ta steget. Det är så jag tolkar den och som känns i mitt hjärta när jag läser den.
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_