Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man tänker tillbaka


Jag har inte duschat mitt hår

Du ser ner på mig
Från trappan där du står
Och jag har inte duschat mitt hår
Och allting
Är så vackert, all marmor, all betong
Det känns som att allting kommer på samma gång

Minns du din gamla säng
Där man knappt fick någon luft
Där vi låg och gnällde om att livet var för tufft
Och då vi
Satt vid gungorna och såg bladen falla ner
Och vi båda var säkra att det skulle falla fler

Det har varit ganska ledsamt
Sedan du begav dig bort mot skyarna och moln
Och horisonten
Det kanske inte märks sådär
Men det rinner vissa tårar här och där

Det är så det är




Fri vers av Piri Piri
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-28 21:45



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här var vackert och sorgfint. jag brukar ha svårt för rim men detta flöt på och skapade en tung stämning....
2007-04-09

  lissa
va fin
2005-02-07

  kaffeochglassärgott
riktigt bra..
2005-02-06

  Kramiz
bra skrivet!
2005-01-29

  Duva
underbar! En av de bästa dikterna jag läst. Vet inte hur jag ska tolka den, men behövs ej för jag ser det framför mig. Jätte bra skrivet! Jag lägger till dig som skrivarvän! Ha det bra kram!
2005-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri