Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar



Varför klär han sig i svart
och låter säkerhetsnålar
genomborra sina ögonbryn

Varför köper en annan
en splitterny sportbil
som han putsar varje dag

Varför vägrar hon att äta
trots att hugern river i henne
men äter sen i smyg

Varför shoppar en annan
kläder för tusenlappar
som hon bär som skyddsdräkt



Är det så enkelt
att vi alla behöver
bli sedda på något sätt

Är det så svårt
att bara vara
den man är född till

Är det så enkelt
att vi alla är barn
inne i våra vuxna kroppar

Är det så svårt
att få den kärlek
och bekräftelse man behöver




Övriga genrer av Jojo
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-01 12:10



Bookmark and Share


    Regina E
Ja, man kan ju verkligen undra. Bra fångade tankar konsekvent uppställt i verser och rakt på sak. Bra skrivet!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo