Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saschas systrar

Det virkas för fullt i paviljongen.

Kvinnorna sitter i färgklädda rum.

Sprakar gör det. Och schnjetz -ljud.

Språket är ryska.

-Ursäkta, jag skulle bara byta en glödlampa här.

Sa ägaren förstås

och på svenska.

Svaret blev blossande kinder och bukskratt.

Ingen kan lura oss ! Ingen kan lura oss!

Sade kvinnorna unisont omvartannat,

på sitt rotstämda modersmål.

De klirrade samtidigt när virknålarna pausande på borden.

Höjda glas, snart därefter. Av vodka

utspätt med heligt vatten.

 




Övriga genrer av vissla
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:43



Bookmark and Share


  Söder
Vilken härlig liten berättelse... Gillar den.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla