Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller nåt!


Råd till det uppväxande släktet...

Livet är ingen Kampsport -
livet är ett Sällskapsspel!




Fri vers av Steffepeffe
Läst 1032 gånger
Publicerad 2007-02-01 20:01



Bookmark and Share


  sabina stark
Så sant.
2007-02-03

    sanse
Jo så är det! Synd bara att inte alla fattar det - du e klok du!
2007-02-02

    sanse
Jo så är det! Synd bara att inte alla fattar det - du e klok du!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe