" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




inte bra

  Allt har börjat så fel,

inget stämmer

det finns inga tårar kvar

hoppet är väldigt vagt

och gnistan har brunnit ut.


Inge bra början på ett år

undrar om det vänder

finns det en chans att slutet

på detta

på något sätt kan bli bra.


Så svårt

att våga tänka

att tiden läker dessa sår

och året blir bättre det bara är så.


Inge bra början

hur kan det bli ett bra slut.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-02-02 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson