Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner det jag skriver.


Trött

Tröttheten vill släcka mina ögon
vill förlama mig
vill kväva mig
den vill ta min själ.







Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-02 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström