Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bittra hösten


Med höstens draperi om halsen,
är det svårt att andas.

Denna tid på året är vacker,
men ack så tung.

Brinnande löv försöker sätta färg på tillvaron
men släcks i alla hast
av det bittra regnets droppar.

Skira moln imiterar kärleken,
genomskinlig och färglös.

Tillsammans med vår sol,
flyr även mitt inre ljus.


Vi går mot mörkare tider..




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 621 gånger
Publicerad 2007-02-02 19:04



Bookmark and Share


  aol
jag känner att jag vill gå på mjuka höstlöv när jag ser dina rader
och du läser dikten
2007-06-02

  lodjuret/seglare VIP
inte alltid som mörkare tider
årstidsmässigt är mörkare tider
själsligt sett och tvärtom

somliga lider av mörkret
andra åter av sommar o sol
som ett slags tvång av
förväntad glädje o nakenhet

allt handlar förstås om känslor
att handskas med sina känslor

som en fyraåring så käckt uttryckte det
\'meningen med livet är att leva det\'

underbar bild illustrerar finstämd text
2007-03-09

  Merrlina
men den är vacker
2007-02-14

  Lapptanten
Tänk, du har fångat min höstkänsla exakt!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar