Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollsländans dans





häromdagen promenerade jag i Lunds stadspark,
det var eftermiddag

jag gick och tänkte på om livet är till för att levas
eller om det bara är ett test


från den bleka skyn av dagsstjärnor
såg jag då ett löv
med trasiga vingar

segla ned

det landade ljudlöst på marken
och rörde sig sedan

aldrig mer










Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 603 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-12 18:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Var på en poetträff i Österlen. Slutade i Lund. Du återinför känslan. Snyggt.
2008-10-23

  Regn & Grus
Läser de små tänkvärda orden och bara njuter dem..
Sinnligt skrivet, som alltid från dig!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar