Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ändå inte mina skor var så tunga.




Ibland är livet tyngre än vanligt.
Som herr Saffran sa:
”Det känns som man har dykarskor.”

För även när sommaren är här
och man har lätta kläder
så kan skorna kännas tunga.

Ibland är de tunga för att man misslyckats med något och
Ibland är de tunga för att man inte är lycklig trots att man lyckats.

Den som ändå hade likadana skor som Hermes.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-05 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar