Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelväv


I den svarta rosens skugga,
växer ett skimrande mörker.
I den änglalika spindelvävens blåsilvriga vagga,
vilar nattens barn,
ligger och ruvas,
ensam i det ljuva.

Labyrinten är oändlig
men livet är kort.

Evigheten vill ha dig
men så även vi.

Kom till oss, krossa muren,
så står vi dig bi.
Förstör tärningen, gör ett val,
Kom till oss, krossa ditt skal.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-02 19:35



Bookmark and Share


  Merrlina
älskade stycket:
Evigheten vill ha dig
men så även vi.
Kom till oss, krossa muren,
så står vi dig bi.


goood
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar