Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är du?

Var är du jag saknar dig
jag ringer men du svarar inte

jag har letat överallt
men hittar dig inte

jag vet att du har något att säga mig

Var är du?
Jag saknar dig så

Min mobiltelefon




Fri vers av Lilla_syster
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-01-30 12:24



Bookmark and Share


  sorgsen
Läste i fel ordning och NU fattar jag varför "återfunnen vän" är kul :P
Du är rolig. Skriv på!
2005-02-09

  odyne

2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster