Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag?!

Hur kan jag le fast ångesten skär djupa sår i min själ?

Hur kan jag skratta fast ångesten skär upp mina armar om nätterna?

Hur kan jag se folk i ögonen och säga att allt är bra fast ångesten är nära att ta mitt liv?




Fri vers av heavymetalunge
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-03 11:25



Bookmark and Share


  devilsangel
usch, vad mycket smärta bakom dessa ord! Men fint skrivet vännen.
2007-03-02

  Taggen
jag förstår dig mycket väl gumman.. jävligt bra skrivet..
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge