Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Glödlampa

Nu är jag här igen, helt ensam
Rummet är min själ, mina drömmar, mitt liv
Alla minnen som en gång fanns är bara tankar nu, inte ens minnen

Allt är mörkt och ensamt, ingen här. . .
Hur kunde jag vara så dum att lita på någon annan?
Jag borde ha förstått bättre

Inget ljus, inget hopp, ingen glöd
En lampa hade varit bra, men vad är det för mening?

Varför tända en svart glödlampa nu när allt redan är så mörkt?




Fri vers av David Knutsson
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-03 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson