Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte stark

Jag vill inte vara ensam
Utan jag vill vara stark
Jag vill leva livet
Stå stilla i min mark

Jag vill känna trygghet
Tillsammans blir vi två
Jag vill se dig andas
Det kan du väl förstå!

Jag vill flyga högt
Och sedan titta ner
Jag skrattar och gråter
Men framförallt ler

Tillsammans är vi två, det kan du förstå
Men för att stå stilla i en mark, måste man vara stark

. . . och det är jag inte . . .




Fri vers av David Knutsson
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 16:35



Bookmark and Share


    Patetpoet
Du är visst stark, för det första.
Men hallå David, den här var bra, fast inte som vissa av dina andra.
Men kalas i alla fall för du är en jävel på det här :)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson