Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill mig väl

Rakblad, rakblad, vass som en kniv
Läker inga sår, bara tar liv
Hosta blod & andas hat
Kärlek, det är bara prat

Spruta, spruta, ge mig mod
Att korsa mörkrets lugna flod
Gråta gift & slåss med sorg
\"Kom inte in, det är min borg!\"

Livet lika skört, som ett blad gjort av stål
Det vet jag så väl, när jag trycker in den nål
Som tar mitt blod och renar min själ
Men bara så du vet, vill jag mig väl




Fri vers av David Knutsson
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 15:50



Bookmark and Share


    Patetpoet
David.
Jag säger bara en sak.
Dina rim.
Jösses.
HALLELUJA MOMENT!
2007-12-14

    CaMillA
Oj det var en stark dikt, berörde mig verkligen!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson