Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sekundärt förstahandsval


Äppelblom


I tanken klädde han henne i äppelblom.

\"Hennes leende är groteskt,
läpparna nariga och torra.
Äntligen en uppfriskande vind!\"


//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg