Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte

Nära varandra står vi,
så nära så att ditt hjärta dunkar in i min kropp.
Men jag hör att du snart ska säga det jag inte vill höra

Lämna mig inte

Du tar ett djupt andetag, men ut kommer bara rök utan ord.
Jag vet att inte mycket är kvar oss, men snälla du

Lämna mig inte

Jag vet att vi måste gå åt olika håll, alla trådar ligger kors och tvärs,
men du

Lämna mig inte

Jag kommer inte klara mig,
här ute,
borta,
långt borta,
ser inte vägen framför mig,
kommer bli slukad av mörket.





Lämna mig inte




Fri vers av stellaa
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-02-03 21:41



Bookmark and Share


  joss
man vill aldrig bli lämnad.
bra skrivet!
2007-02-19

    Camillaa
Lite spännande
och smått skrämmande :)
haha det rimmar, aja
jättebra text!

känns som jag drunknar
i dina ord !

/ C
2007-02-05

    hymerito
oj, det var bra! jag blir helt konstig av den.. på ett bra sätt.. tror jag
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

stellaa