Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sad moment.

Våra händer som mötte varandra, fick min puls att öka drastiskt.
Våra blickar klädde långsamt av varandra i mörkret där vi satt.

Det var en mörk och kylig sommarkväll.
Och vi satt intill varandra.

Dina rörelser följde mina,
Och våra kroppar fördes långsamt mot varandra.

Jag ville resa mig och skrika
\" KYSS MIG NU!\"

Men det blev bara en lätt suck.
I tomheten av den bittra verkligheten.

Jag kände dina andetag komma närmare min mun.
Och det kändes som att vi blev ett.

Då du plötsligt reste dig och sa;
- Grabben, jag är inte bög!




Prosa (Novell) av Linda^^
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-02-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^