Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

Med kristallens klara glans
blinkar stjärnorna sakta
från den svarta himlakupolen
högt ovanför vårt våld,
vår värld av blodsutgjutelse,
misshandel och mord,
där ingen människa är trygg,
där känslan av att vara liten
är störst av dem alla.
Om stjärnorna kunde gråta
hade Jorden varit översvämmad.




Fri vers av Anna H
Läst 485 gånger
Publicerad 2004-01-21 07:10



Bookmark and Share


    Christabel
\"Om stjärnorna kunde gråta
hade Jorden varit översvämmad. \"
Så himla fint. Älskar det <3
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H