Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever

Får jag vara lycklig?

Eller kommer blixten att slå ner i huvudet på mig snart?

Jag är faktiskt inte rädd trots allt.

För dör jag nu

så dör jag lycklig, och det är ändå något.

För första gången någonsin är jag inte rädd för livet.


Jag lever!




Övriga genrer av Lapptanten
Läst 565 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-02-04 00:33



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, det är rätt. Lev här och nu, morgondagen vet man ju ändå inget om och kan således inte påverka. :)
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten